Tedd hatékonyabbá és eredményesebbé értékesítésed!

A QlickCRM értékesítési modulja nyilvántartja, hogy kinek, mikor, mit és mennyit adtál el. Egyszerűsíti az árajánlatok, szerződések összeállítását és kiküldését, továbbá hatékonyan támogatja az összetettebb értékesítési folyamatokat is, így megkönnyítve a munkádat.
Próbáld ki ingyen
Értékesítések kezelése

Az összes értékesítés egy helyen

A QlickCRM értékesítési moduljában minden termék és/vagy szolgáltatás értékesítésével kapcsolatos információ egy helyen nyilvántartható. Az árajánlatokhoz, szerződésekhez és egyéb értékesítési folyamatokhoz kapcsolódó részletek könnyen elérhetők és kezelhetők, így megkönnyítve munkádat. A rendszerben könnyen ellenőrizhető, hogy melyik partnernek miből és mennyit adtatok el, valamint az értékesítések különböző paraméterei alapján könnyedén keresni és szűrni lehet a projektek között.

Értékesítési információk, lista, keresés
Értékesítési előzmények és események

E-mail küldés és fogadás közvetlenül az értékesítésből

A QlickCRM-en belül akár közvetlenül az értékesítési adatlapról kiküldheted az ügyfeleid számára az ajánlatokat, illetve szerződéseket. Az értékesítésekkel kapcsolatos levelezés teljes mértékben, mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül kezelhető és visszakövethető lesz ezáltal.

Testreszabható értékesítési folyamatok

Az értékesítési folyamat különböző lépésekből, például igényfelmérésből, ajánlatadásból és szerződéskötésből áll. Az értékesítés státusza a folyamat egy-egy ilyen lépését jelenti, és az összes státusz együttesen alkotja az értékesítési folyamatot. A QlickCRM rendszerében a saját meglévő értékesítési folyamatod státuszait, lépéseit pár kattintással létre tudod hozni. Sőt, miért ne fejlesztenéd tovább és tennéd ezáltal eredményesebbé az értékesítést? Mi minden eszközt igyekszünk megadni hozzá.

Értékesítési folyamatok
Termékek és szolgáltatások

Eladott termékek és szolgáltatások kezelése

Termék vagy szolgáltatás értékesítéssel foglalkozol? Esetleg mindkettővel? A QlickCRM-be feltöltheted a termékeidet, illetve szolgáltatásaidat, melyeket hozzárendelhetsz az adott értékesítésekhez, sőt a szamlazz.hu segítségével akár pár kattintással ki is számlázhatod ügyfelednek. A termékekhez cikkszámot és mennyiségi egységet is hozzáadhatsz, sőt megadhatsz akár különböző devizanemeket is, ami lehetővé teszi a rugalmas árképzést a nemzetközi partnerek számára.

Ellenőrző listák (checklist)

Hozz létre előre meghatározott ellenőrző vagy to-do listát, amelyet pár kattintással beilleszthetsz az adott értékesítési folyamathoz! Ez segít a feladatok delegálásában a csapattagok számára, és megkönnyíti a feladatok menedzsmentjét is. Az elvégzett és hátralévő pontokat könnyedén jelölheti minden résztvevő, így mindig látható, hogy melyek a még megvalósítandó feladatok. Emellett lehetőség van teljesen ad-hoc ellenőrző listák létrehozására is, amelyek segítik a feladatok egységes végrehajtását és az elfelejtett lépések elkerülését.

Értékesítési ellenőrző listák (checklist)
Értékesítéshez kapcsolódó feladatok

Értékesítéshez kapcsolódó feladatok

Az értékesítésen belül pár kattintással egyszerűen létrehozhatók feladatok, amelyeket bármelyik kollégának ki lehet osztani a CRM rendszeren belül. Az értékesítésekhez szervesen kapcsolódik a feladatkezelő modulunk, így az értékesítéssel kapcsolatos feladatok könnyen nyilvántarthatók, követhetők és delegálhatók.

Egyedi mezők és információk

Minden cég esetében eltérő lehet, hogy milyen információkat és paramétereket szeretnének rögzíteni az egyes értékesítési folyamatokhoz. A CRM rendszerben lehetőség van úgynevezett egyedi mezőket létrehozni, amelyekkel tetszőleges információk rögzíthetők az értékesítésekhez. Ezáltal az egyedi információk és paraméterek alapján az értékesítések szűrhetők a listázásnál, így a vállalatok az adott szükségleteikhez és igényeikhez igazíthatják az értékesítési folyamatok kezelését a QlickCRM rendszerében.

Egyedi értékesítési mezők és információk
Értékesítési emlékeztetők

Teendő emlékeztető

Nincs több elmaradt utánkövetés vagy teendő! A QlickCRM emlékeztet az értékesítéssel kapcsolatos teendőidre. Az utánkövetéssel jelentős mértékben növelheted az értékesítés eredményességét. Éppen emiatt kiemelten fontos, hogy ne legyen elfelejtve egyetlen telefonhívás, e-mail küldés vagy találkozó sem.

Szerződések és árajánlatok készítése

Hozz létre szerződéseket és árajánlatokat a QlickCRM segítségével, melyeket pár kattintással akár rögtön ki is küldhetsz e-mailben partnereidnek. Hatékonyabbá teheted az ajánlatadást vagy a szerződéskötést sablonok segítségével. A szerződések könnyedén exportálhatók pdf- formátumban egyetlen gombnyomással, ami még kényelmesebbé teszi az értékesítési folyamatok menedzselését.

Szerződések összeállítása
Árajánlatok készítése

Dokumentumkezelés, fájlfeltöltés

Az értékesítési folyamatokhoz szabadon feltölthetsz különböző dokumentumokat, -mint például árajánlatok, szerződések, megállapodások stb.-, melyek így rendszerezetten el lesznek tárolva és későbbiekben is az adott értékesítésnél könnyen elérhetők, valamint megtalálhatók lesznek minden egyes munkatárs számára.

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleink a QlickCRM-ről!

Ki tudná jobban bemutatni a QlickCRM előnyeit, mint azok, akik nap mint nap használják. Nézd meg, mit mondanak azok a vállalkozások, akik már megtapasztalták a QlickCRM hatékonyságát!

Kérdésed maradt a feladatkezelő rendszer használatával kapcsolatban?

Hogyan integrálhatom a QlickCRM rendszert a meglévő értékesítési folyamatokba?

Milyen támogatást nyújt a QlickCRM az értékesítési csapat számára?

Hogyan segíti a QlickCRM rendszer az értékesítési folyamatok során történő események nyomon követését?

Nem találtad meg a kérdésedre a választ? Segítünk!

Próbáld ki ingyen!

Kötelezettségmentesen és teljesen ingyen kipróbálhatod CRM rendszerünket. Fedezd fel, hogyan teszi egyszerűbbé a mindennapi munkavégzésed!