Egyszerű, de mégis profi hírlevélküldő rendszer

A QlickCRM hírlevélküldő rendszer segítségével bármikor egyszerűen küldhetsz hírlevelet a partnereknek és ügyfeleknek. A Drag & Drop alapú email szerkesztővel pedig könnyedén összeállíthatsz látványosabb vagy összetettebb hírleveleket is pár kattintással! Mindemellett létrehozhatsz megadott feltételek mentén címlistákat, ami megkönnyíti a tömeges levélküldést a címzetteknek.
Próbáld ki ingyen
Hírlevélküldő rendszer

Dinamikus címlisták

A QlickCRM-be kerülő névjegyeket címlistákba lehet rendezni, így a címlistáknál megadott kritériumok fogják meghatározni, hogy mely névjegyek tartozzanak a listához. Mitől dinamikusak ezek a címlisták? Ha a hírlevélküldő rendszer egy újabb névjeggyel bővül, akkor nem szükséges külön manuálisan felvenni őket a címlistában. Amennyiben a címlistából megadott feltételek igazak az adott névjegyre, automatikusan az adott címlistához kerülnek. Ha pedig a feltételek megváltoznak és nem lesz igaz az adott névjegyre, kikerülnek a címlistából.

Hírlevélküldő rendszer címlisták
Drag & Drop email szerkesztő - hírlevél küldés

Drag & Drop email szerkesztő

A QlickCRM Drag & Drop email szerkesztő segítségével pár kattintással összeállíthatsz egy látványosabb, vagy akár összetettebb hírlevelet különösebb előképzettség nélkül! Ez egy szuper egyszerű hírlevél készítő funkció, ami Drag & Drop megoldást alkalmaz, tehát elemekből kattinthatod össze hírleveleidet. Ha pedig egy már megszerkesztett hírlevelet szeretnél újra felhasználni, akkor egyszerűen másolatot tudsz készíteni egy korábbi kampányról, így nem kell mindent elölről kezdened.

Időzített hírlevélküldés

Az időzített hírlevélküldő rendszer lehetővé teszi, hogy ne csak azonnal, hanem későbbi időpontban is kiküldhesd a hírleveleket. Ennek köszönhetően egyszerűen beállíthatod, hogy pontosan melyik napon szeretnéd, hogy a rendszer automatikusan megkezdje a hírlevelek kiküldését, így hatékonyan tervezheted meg a kampányaidat és elérheted az optimális időpontot az üzenetek célba juttatására.

Időzített hírlevél küldés
Hírlevélküldő rendszer statisztikák

Hírlevél statisztikák

A QlickCRM hírlevélküldő rendszer statisztikái könnyen elérhetők és átláthatók a kampányok teljesítményével kapcsolatos statisztikák. A kampány adatlapján egyszerűen megtekinthetők a kiküldött hírlevelek száma, azok megnyitási aránya, kézbesítési eredménye, valamint a leiratkozások száma is. Ezek a közérthető statisztikák segítenek abban, hogy megértsd, mennyire hatékony volt a kampány és milyen eredményeket értetek el az üzenetekkel. Ezáltal könnyedén értékelhető a hírlevélküldések hatékonysága és optimalizálhatók a kampányok.

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleink a QlickCRM-ről!

Ki tudná jobban bemutatni a QlickCRM előnyeit, mint azok, akik nap mint nap használják. Nézd meg, mit mondanak azok a vállalkozások, akik már megtapasztalták a QlickCRM hatékonyságát!

Kérdésed maradt a hírlevélküldő rendszer használatával kapcsolatban?

Mi történik, ha meghaladom a havi email-kvótámat?

Van lehetőség tömeges hírlevélküldésre a QlickCRM rendszerben?

Hogyan integrálható a hírlevélküldő rendszer a többi CRM funkcióval a QlickCRM rendszerben?

Van lehetőség a hírlevelek teljesítményének nyomon követésére a QlickCRM rendszerben?

Nem találtad meg a kérdésedre a választ? Segítünk!

Próbáld ki ingyen!

Kötelezettségmentesen és teljesen ingyen kipróbálhatod CRM rendszerünket. Fedezd fel, hogyan teszi egyszerűbbé a mindennapi munkavégzésed!