Egyszerű és átlátható a jogosultságkezelés

A QlickCRM rendszerében pár kattintással könnyedén létrehozhatók felhasználói csoportok, amelyekhez egyszerűen hozzárendelheted a csoporthoz tartozó felhasználókat. Ezzel a rendszerrel könnyedén szabályozható, hogy az egyes csoporttagok milyen funkciókhoz és tartalmakhoz férhetnek hozzá.
Próbáld ki ingyen
CRM jogosultságkezelés

Biztonság és adatvédelem

A megfelelő jogosultságkezelés segít védeni a vállalat érzékeny és bizalmas információit, valamint a fontos adatokat az illetéktelen hozzáférésektől. Ez csökkenti a kiszivárgások és adatvesztések kockázatát, és biztosítja, hogy csak azok férjenek hozzá az adatokhoz, akiknek erre szükségük van a munkájukhoz.

Hatékony csoportkezelés

A QlickCRM rendszerében könnyen és gyorsan létrehozhatók felhasználói csoportok, amelyekhez hozzárendelhetők a megfelelő felhasználók. Ez megkönnyíti az adminisztrációs folyamatokat, és lehetővé teszi egyszerre több felhasználó jogosultságainak kezelését is.

Hozzáférések szabályozása

A csoportok esetében könnyedén beállítható, hogy az egyes csoporttagok mely funkciókhoz és adatokhoz férhetnek hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző csapatok vagy részlegek a saját igényeiknek megfelelően használják a rendszert, anélkül, hogy zavarnák vagy befolyásolnák egymás munkáját.

Felhasználói élmény javítása

Az egyedi jogosultságok lehetővé teszik, hogy a felhasználók csak azokat az eszközöket és funkciókat lássák, amelyek a munkájukhoz szükségesek. Ez javítja a felhasználói élményt, csökkenti az információ túlterhelését, és segíti a felhasználókat hatékonyabban navigálni a rendszerben.

Kérdésed maradt a jogosultságkezeléssel kapcsolatban? Segítünk!

Próbáld ki ingyen!

Kötelezettségmentesen és teljesen ingyen kipróbálhatod CRM rendszerünket. Fedezd fel, hogyan teszi egyszerűbbé a mindennapi munkavégzésed!