QlickCRM sztori

Célunk egy olyan CRM rendszer létrehozása, amely nem csupán a megszokott üzleti előnyöket és funkciókat kínálja, hanem felhasználói élményt is nyújt. Fontos számunkra, hogy a QlickCRM rendszerében a felhasználók örömmel és hatékonyan dolgozhassanak.

Hisszük, hogy egy egyszerűen használható, modern CRM rendszerrel az egész folyamat könnyebbé válik a kis - és középvállalkozások számára, ezért szeretnénk folytonosságot vinni a fejlesztéseinkbe. Partnereink visszajelzései alapján folyamatosan azon dolgozunk, hogy könnyen és egyszerűen használható felületet, illetve funkcionalitást valósítsunk meg.

Úgy gondoljuk, hogy a mai piaci versenyben kiemelkedő jelentősége van annak, hogy a munkáltatók biztosítsák munkavállalóik számára a stresszmentes és hatékony munkavégzést, ezáltal növelve a cég hatékonyságát és a munkaerő lojalitását. Rendszerünkkel segíteni szeretnénk a magyar vállalkozásokat a hatékonyságuk növelésében.

Személyre szabott megoldásokat kínálunk partnereinknek, hogy egyedi elképzeléseiket valóra válthassuk egy egyszerű, mégis modern CRM rendszer segítségével.

QlickCRM csapat

Ismerkedj meg velünk!

Több 10 éve foglalkozunk webfejlesztéssel, így a saját bőrünkön is megtapasztaltuk, hogy a piacon fellelhető CRM rendszerek sok esetben összetettek, bonyolultak, mindemellett a legtöbb cég számára kihívást jelent egy-egy CRM szoftver bevezetési folyamata.

Éppen ezért sokan fordultak hozzánk az elmúlt években azzal az igénnyel, hogy fejlesszünk le egy egyszerű CRM szoftvert, amit a munkatársaik is egyszerűen tudnak használni. Hosszas tervezgetés után arra jutottunk, hogy létrehozzuk saját fejlesztésű CRM rendszerünket, a QlickCRM-et, amely az egyszerűségre és a felhasználóbarát kezelhetőségre összpontosít már a kezdetektől fogva.

Fontosnak tartjuk, hogy egy CRM rendszer ne okozzon nehézséget a cégvezetőknek és munkatársaiknak, hanem segítse és megkönnyítse a mindennapi munkafolyamatokat. Kialakult egy olyan sztereotípia, hogy kihívást jelent egy CRM rendszer bevezetése, és működésének elsajítátása, így ez az a nézet, amit megpróbálunk megdönteni CRM rendszerünkkel.

Azon dolgozunk, hogy ez egy felhasználóbarát platformmá váljon, így hétről-hétre újabb hasznos funkciókkal bővítjük. Küldetésünk, hogy a cégeknek egyszerű, de könnyen használható terméket kínáljunk, ami hatékonyabbá teszi a mindennapi munkavégzést!

Reméljük, hogy a QlickCRM szoftvere számodra is egy igazán hasznos mindennapi eszköz lesz!

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleink a QlickCRM-ről!

Ki tudná jobban bemutatni a QlickCRM előnyeit, mint azok, akik nap mint nap használják. Nézd meg, mit mondanak azok a vállalkozások, akik már megtapasztalták a QlickCRM hatékonyságát!
"Nincs nagyobb hatékonyság, mint a jövőre való felkészülés." Wayne Gretzky